Over mij

Mijn passie voor aromatherapie is ontstaan door de mooie ervaringen die ik in mijn privéleven heb mogen meemaken maar ook van anderen mensen die ik in mijn werk als holistisch therapeut ontmoet. Ik kan mij geen dag meer voorstellen zonder het gebruik van deze prachtige oliën. Ze hebben zoveel positieve invloed op onze gezondheid en emotionele balans en zijn voor iedere leeftijd toepasbaar.

Na mijn 4-jarige HBO opleiding psychologie (holistisch) en een opleiding pijnbestrijding is in 2014 mijn praktijk van start gegaan. Dagelijks ondersteun en begeleid ik cliënten met uiteenlopende psychische-emotionele en/of lichamelijke klachten. Dit kan variëren van een burn-out tot een sportblessure en van chronische pijnklachten tot ADHD. In 2016 kwamen de etherische oliën op mijn pad, welke een uitstekende aanvulling zijn op mijn huidige werkzaamheden. Ik kan mijn cliënten nu nog beter ondersteunen daar de oliën op zowel fysiek, psychisch-emotioneel als spiritueel vlak werken!

In 2020 heb ik de Training Happy Kids Massage gevolgd en met veel plezier geef ik nu workshops en trainingen aan o.a. ouders/grootouders, gastouders. De Happy Kids Massage methode is eenvoudig in het dagelijkse ritme toe te passen en biedt meer ontspanning en onderlinge verbondenheid voor jezelf en je kind/kinderen. Meer informatie kun je vinden hier.

Mijn enthousiasme om de etherische oliën te delen, kennis en ervaringen uit te wisselen, workshops en trainingen te organiseren is groot. De website is er om jou hierover de juiste informatie te verstrekken zodat óók jij de “wereld van de etherische oliën” kunt ontdekken en je gezondheid voor jezelf en/of je gezin op een natuurlijke manier kan ondersteunen.

Ellen janssen

Bezoekadres

Dokter Kniplaan 17
3151 MA Hoek van Holland

Contact

Tel: 06 - 255 35 706
Email: info@healthyoils.nl

Gegevens

KvK nr: 60936312
Privacy Policy

Social Contact

Webshop