Privacy Statement

Privacy Statement

Dit is de privacy statement van Healthy Oils, gevestigd te Dokter Kniplaan 17, 3151 MA te Hoek van Holland, www.healthyoils.nl

Healthy Oils hecht veel waarde aan de bescherming van jouw privacy op haar website en draagt zorg voor het vertrouwelijk behandelen van de persoonlijke gegevens. Healthy Oils verzamelt geen informatie voor andere doeleinden dan het zorgvuldig afwikkelen van jouw vraag via het contactformulier. Healthy Oils verkoopt persoonlijke gegevens niet aan derden.

Cookies van derde partijen

In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.

Beveiliging van gegevens

Healthy Oils draagt zorg voor een passende mate en vorm van beveiliging van jouw persoonsgegevens die wij hebben ontvangen via het contactformulier. Wij streven naar een veilige overdracht van data tussen jouw computer en onze server. Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om jouw persoonsgegevens te beschermen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Je hebt ten alle tijden recht om de gegevens, die wij van jou hebben geregistreerd, in te zien, te verwijderen. De gegevens worden opgeslagen op de beveiligde servers van Healthy Oils.

Bezoekadres

Dokter Kniplaan 17
3151 MA Hoek van Holland

Contact

Tel: 06 - 255 35 706
Email: info@healthyoils.nl

Gegevens

KvK nr: 60936312
Privacy Policy

Social Contact

Webshop